Мајк Тајсон, поранешен светски шампион во бокс во тешка категорија уште еднаш го шокираше светот. Тајсон беше нокаут машина и еден од најдобрите и најопасните боксери на сите времиња.

Тајсон откри уште неколку детали од неговиот бурен живот во "American confessed".

"Со парите бев како животно уште кога бев млад. Заработив пари за сите, за себе и за пријателите. Бев на сите нивни забави и се спиев со нивните мајки, сестри ... Беше лудо, и јас бев луд, не бев дури ни свесен колку сум болен. Порано купував автомобили за многу „лесни“ девојчиња. Немав никаква контрола врз пијалоците или храната. Јас сум отров за многу жени ... Сега гледам да живеам што е можно посмирено и да бидам здрав и морален маж. Кога гледам како порано живеев, сфаќам дека немав само емотивни, туку морални проблеми “, рече Мајк Тајсон.

Ако не друго, малку луѓе можат да кажат дека живееле како Мајк Тајсон, тоа е сигурно.

Најчитани вести