Неможела да се контролира...

Пејачката Марија Шерифовиќ денеска се вклучила во живо на Инстаграм за време на ручек.

Пејачката објаснила дека е на посебен режим на исхрана, а во чинијата имала само овошје и овесни житарки.

Тоа е мојот рецепт за здравје

Ја искористила оваа прилика да се слушне со своите пријатели кои и се јавиле.

- Да не си згрешила? Да знаеш дека те мразам што си на таков режим на исхрана – и рекол еден пријател.

- Грешам по малку кога гледам серија – одговорила пејачката Марија потоа продолжила да одговара на прашања на следбениците.

- Ти недостасуваат ли “Ѕвездите на Гранд“ и кога почнува снимање – ја прашал некој.

- Незнам, кога ситуацијата ќе се смири, ми недостасува се, жал ми е поради кандидатите – рекла пејачката.

- Како можеш да јадеш и да зборуваш во исто време – следело следното прашање

- Терај се во к*рац Данијела, што правиш тука, ајде чистка – рекла Марија и додала дека тука нема место за негативност.

Пејачката продолжила да одговара на прашања како ништо да не се случило.

Најчитани вести