Венецуелската актерка Кораима Торес, се прослави со својата улога како Касандра.

Серијата беше многу популарна во Македонија, како и во цел регион.

Изгледа Србија како држава најмногу ја освоила, па актерката испрати порака до нашата соседна земја како поддршка во борбата со Ковид 19:

„На сите ни се потребни позитивни мисли, поддршка за Србија, помогнете ве молам“!