Се огласила по пат на Инстаграм

Јелена Карлеуша објавила на Инстаграм фотка од Малдиви.

Во прв момент сите помислиле дека во ек на вонредната ситуација во земјата таа “запалила“, но под сликата објаснила...

- Вратете ме назад. Кога цел овој хаос заврши, се враќам во овој рај на земјата – Напишала Карлеуша.

На сликата покрај неа, како и досега, не се гледа нејзиниот сопруг Душко Тошиќ иако Јелена тврди дека се во складен брак и понатаму.

Најчитани вести