Еден припадник на МВР е заболен од корона вирусот, потврди министерот за внатрешни работи Наке Чулев. Тој за „Канал 5“ објасни дека станува збор за информатичар, а  не за полицаец.

Тој уверува дека се преземаат сите мерки за заштита и за дезинфекција секаде каде што е потребно.

Најчитани вести