Фолк пејачката Елена Велевска се разведува и покрај обидите да го спаси бракот. Таа веста за разделбата ја потврдува за естрадниот магазин „Бекстејџ’“, а причините ќе ги открие во вечерното издание на магазинот.

Многу се трудев за да ги задржам двете позиции, но тоа е, во тек е разводот, вели Елена.

Најчитани вести