По најновата аудио бомба за мешањето на екс премиерот и претседател на СДСМ Зоран Заев во работата на СЈО и Врховниот суд, се огласи поранешниот словенечки премиер Јанез Јанша.

- Ова е владеење на правото во Македонија управувана од социјалистите. „Договорено е случаите да се укинат. Катица знае. Врховниот суд ќе донесе одлука, тие не можат да сторат ништо без Заев “

Најчитани вести