Поранешната ѕвезда на „Чувари на плажата“, Дона Дерико, позираше само во црвено за хуманитарни цели.

Актерката која и на 50 години изгледа неверојатно, се соблече во рамки на аквија во која се збира пари за жртви од трговија, да ги едуцира ранливите луѓе и да им помогне на преживеаните да се вратат нормално да продолжат да ги живеат своите животи, објасни таа. Таа беше фотографирана од Ник Саглмбини и исто така објави линк на Инстаграм каде може да се купат фотографиите.

Актерка и хуманитарка која не крие дека многу естетски операции се заслужни за нејзиниот изглед, доби бројни комплименти и многумина и напишааа дека е бомба и на 50 години. Но имаше и такви кои ја осудија заради пластичните операции велејќи дека на неа нема ништо природно.

Дерико е исто така мајка на две деца, 19-годишна ќерка и 26-годишен син.

Дона се приклучи на екипата на „Чуварите на плажата“ во 1996 година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Full image on Valentine’s Day ❤️ #forcharity #paintedprincess @paintedprincessproject

A post shared by Donna D'Errico (@donnaderrico) on

Најчитани вести