Важеше за српската Моника Белучи, но ЕДНА РАБОТА ЈА НАТЕРА БЕЛГРАД ДА ГО ЗАМЕНИ СО РОДНОТО СЕЛО (ФОТО)

22.02.2020
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Важеше за српската Моника Белучи, но ЕДНА РАБОТА ЈА НАТЕРА БЕЛГРАД ДА ГО ЗАМЕНИ СО РОДНОТО СЕЛО (ФОТО)

Актерката Марија Петронијевиќ, пред осум години, реши Белград во родното село Пожега, каде што започна да се занимава со земјоделство.

Приватниот живот на убавата актерка со години ја заинтригира јавноста, особено ако се има предвид фактот дека таа никогаш не сакаше да зборува на оваа тема.

Познато дека Марија, која ја нарекуваат многу српската Моника Белучи, некогаш беше во врска со ракометарот Владо Мандиќ. Двајцата со месеци се во центарот на вниманието на јавноста, но никогаш не сакаа да зборуваат со медиумите за причините за крајот.

Марија се врати во родното место Висибаба, кај Пожега пред се за да биде поблизу до семејството, а потоа реши да се посвети на приватниот бизнис и поточно плантажи со јагоди.

Но, во мај минатата година, тешка бура ги уништи нејзините 25 тони јагоди, што многу ја разочарало, а тоа го сподели со своите следбеници на Инстаграм.

„Плачам сега, не знам што друго. Штетата е исклучително голема, уништени се 25 тони јагоди. Во мојата област беше објавено невреме, но не бев свесен дека ќе биде толку големо и дека тоа ќе се случи. Градот беше силен, а вложен е многу напор да се направи јагодата совршена. Не знам што ќе се случи следно, треба да потрае некое време да се види. Ова е прва година многу ми е тешко што се случи ова “, пишува актерката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beograd sa jedog prozora... #nofilter #natural #nomakeup

A post shared by Marija Petronijevic (@petronijevic.marija) on

Марија  често оди во Белград, каде снима серии, но не е толку активна на социјалните мрежи. А со текот на годините, таа станува сè поубава.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

23. februar dan kada se slavi rodjendan. Hvala svima na cestitkama :*

A post shared by Marija Petronijevic (@petronijevic.marija) on

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата