Уште неколку дена и ќе се збогуваме со најмалиот месец во годината и полека ќе зачекориме во месец март. 

Март знае да биде променлив. Ако еден ден има сонце, наредниот може да има дури и снег. 

Месецот ќе го започнеме сончево, понатаму ќе имаме доста променливо време.

Еве ја деталната временска прогноза за цел месец според АccuWeather

Најчитани вести