Манијакот кој вознемирувал жителки на Кисела Вода е приведен во полиција, по пријава на една од станарките на зградата каде се соблекувало ова момче и по сторијата на Сител.

Се работи за момче од Скопје на дваесетина години. Станарите приложиле и снимки од безбедносната камера во влезот.

Најчитани вести