Лажнава "Луј Витон" ташна, полна со лажни банкноти, исто и како вашите ветувања, нека ви послужи за перење на вашата совест или за предизборен поткуп, порача пратеничката Дафина Стојаноска од ВМРО-ДПМНЕ од собраниската говорница, на која стоеше и торба Луј Витон.

Најчитани вести