Александар Кирацоски и Бојан Јовановски заедно се забавуваат со парите од Рекет, ова го пишува Душко Илиевски, млекарот на својот Фејсбук-профил.

Спред Илиевски, Кирацовски и Боки постојано се дружеле, а не само еднаш како што тврдел пратеникот. Илиевски пишува дека Кирацовски, Ременски и Јованосвки од градоначалничката на Битола вршејки притисок барале парцели за градење за Старечките домови.

Најчитани вести