На влезот во Скопје денес се врти порака за Денот на вљубените.

„Сами за Валентин – појасот нека ве гушне“ е испишано на светлечката табла како потсетување за сите возачи.

Среќа што не им текнало дека наш празник е Свети Трифун, па не оставиле порака - ГУШНЕТЕ БУРЕ ВИНО ЕМ РАКИЈА! 

 

 

Најчитани вести