Skip to main content
x

14 Feb 2020 - 12:40
redakcija
Статија

Досега како типувачи на нашиот хуманитарен тикет за викенд имавме спортисти, тренери, директори на клубови… а сега за првпат во нашата кампања гостин ќе ни биде познат ТВ водител – Стефан Лазаров.

Ова е голема чест за мене. Отсекогаш сум сакал да учествувам во хуманитарни кампањи, особено кога се однесува за MOZZART. Иако не сум пасиониран играч во обложувалница, сепак знам едно ливче да пополнам и уплатам во текот на викендот. Во случај на добивка тогаш парите нека одат во Универзитетската Клиника за Детски Болести во Скопје“ вели Лазаров.

sportmedia.mk

Најчитани вести