На 37-годишна жена од САД и се суди за убиство на своите две малолетни деца, осумгодишниот Конер и четиригодишната Бринли. Лиса Снајдер обвинета е дека ги обесила двете свои деца и го силувала кучето. На инспекторите им рекла дека не ги убила, туку дека тие нејзе и се заканувале со убиство.

Полицијата, безживотните тела на двете деца ги пронашла лани во септември во семејниот дом, а инспекторите дополнително пронашле и експлицитни фотографии на кои се гледа како Снајдер сексуално го злоставува своето куче.

Во 2014 година властите на Лиса и ги одзеле двете деца, но после неколку месеци повторно и ги вратиле. Се уште не е познато зошто. Инаку, на мајката монструм и се заканува смртна казна.

Најчитани вести