Една година по аферата со Јелена Карлеуша, Огњен Врањеш зборуваше за нивната врска и сите ги запрепасти кога рече дека никогаш не ја сакал пејачката.

„Кога, после повеќе од една година, некој зборува опсесивно за вас, измислува врска, го напаѓа вашето семејство и вас, јасно е дека тоа е изопачен ум, и мило ми е што секој го гледа сега. Во нормална состојба, јавните личности се заштитени со закон од вакви социопати, додека во Србија секој може да се слави на толку срамен начин. На овој несреќен човек му простувам на злото затоа што мајка ми ме научи дека простувањето е најголема победа на еден добар човек. Таа знаеше како да рече: „Сине, секој кога тогаш со своето зло ќе се забавува, нека биде така “, напиша Ј.К.

Најчитани вести