За него годините се само бројка

Пеачката и нејзиниот партнер Милутим Мркољиќ Мрка постојано ја истакнуваат нивната цврста и романтична врска. Многу пати изјавиле дека, годините поминуват, но тие се сакаат секој ден се повеќе и повеќе.

Меѓутоа, откако ќе ја повикаат Ана на снимање во Гранд, Мрка веднаш трга во акција.

На Мрка пред некој ден му пришла згодна црнка, а тој не го криел одушевувањето кога ја здогледал. Во таа прилика и испратил бакнеж, а минувачите тој момент го окарактелизирале како некој кој наговестува многу работи, а не како обичен бакнеж во знак на поздрав.

Неодамна и самиот Мрка се пофалил дека кај него се одлично функционира како doxa, иако е на крај на осудесет години, и дека се*суално е активен.

По се изгледа дека Ана треба да обрне малку повеќе внимание на тоа што партнерот и работи позади грб додека таа снима и оценува кандидати.

Најчитани вести