Податоците за јавни набавки покажуваат дека Државниот архив на Македонија, во јануари годинава, го одобрил, а денеска го склучил договорот со компанијата ДАЛМА ФООД за кетеринг во вредност од фантастични 5 милиони 756 илјади евра. 

Основана во 2005 година Далма е престижна кетеринг и ивент менаџмент компанија препознатлива по единствениот стил, разновидните менија, извонредниот квалитет, како и големата понуда на опрема и услуги за организација на настани.

Најчитани вести