И понатаму се на удар во јавноста

Пред повеќе една година во јавноста одекна вест дека Јелена Карлеуша наводно е во тајна врска со фудбалерот Огнен Вранеш, а за тоа и денеска се зборува.

Фудбалерот досега воопшто не зборувал за нивниот однос, а потоа ја отворил душата и изнел своја верзија за приказната.

После неговата изјава дека не ја сакал, се огласила и пејачката. Имала силна порака за Огнен:

- Кога и после повеќе од една година некој зборува опсесивно за вас, измислува врска, го напаѓа вашето семејство и вас, јасно станува збор за изопачен ум и драго ми е што тоа сите го гледаат. Во нормална држава јавните личности со закон се заштитени од вакви психопати додека во Србија секој може да се прослави на ваков начин. На овој несреќник му простувам за сето зло бидејќи мајками ме научи дека простувањето е најголема победа на добриот човек. Знаеше и да каже: “Сине, секој кога тогаш со своето зло ќе се занимава...“ Нека биде така – напишала Карлеуша.

Најчитани вести