Аудио бомбата откри дека Зоран Заев е човекот кој ги финансирал 1ТВ и Бојан Јовановски, а ова се фактите на денот:


1. Аудио бомбата ги потврди индициите за криминални зделки помеѓу Зоран Заев и Бојан Јовановски. Зоран Заев признава дека е финансиер на 1Тв.
2. Бомбата која денес се сподели со јавноста ја открива причината зошто Зоран Заев грчевито се бори за амнестија и спас од одговорност.
3. Оливер Спасовски по притисокот од Грција бара разрешување на Рашела Мизрахи поради користење на името Република Македонија.
4. Партиски војници на СДСМ вработени во Царинската управа добиле унапредување иако немаат ниту униформа.
5. Откако Филипче е назначен за министер за здравство фирмата „Синерџи„ чиј сопственик е близок роднина на Филипче добил тендери од Министерството за здравство од 7 милиони евра.

Најчитани вести