Австралиски сенатор даваше изјава кога брутално беше нападнат, но на малку поинаков начин. Еден од новинарите кој го снимаше со телефон му се доближи од зад грб и му скрши јајце од главата. 

И приказната не заврши тука, туку сенатор возврати. Кога му врза два - три шамари, типов падна на земја. 

 

Најчитани вести