На Аца Лукас во емисијата “Амиџи“ поставено му е прашање да наброи три работи бела боја... имал инересен одговор.

“Гаќи, мајца и шоља. А белата боја, тоа се гаќи на румунка“, рекол Лукас.

Со овој одговор ги насмеал сите присутни во студиото.

Најчитани вести