Саша Поповиќ после 22 години работа во “Гранд“, прв пат во сред сезона на снимање на емисија, решил да оди на одмор, и тоа на Малдиви. Повод е прослава на 24 години брак со Сузана Јовановиќ.

Имено Саша се согласил да ја исполни желбата на сопругата, со што сред сезона направил пауза и отпатувал на одмор, а водењето на емисијата ја препуштил на Војо Недељковиќ и Сања Кужет.

 

Бивш директор и акционер во “Гранд“, кој и понатаму е задолжен за емисијата “Ѕвездите на Гранд“ и “Ѕвездите на Гранд – специјал“, повеќе од 22 години немал ниеден изостанок, но се согласил да и ја исполни желбата на сопругата. На оваа негова одлука, покрај неговата сопруга влијаеле Лепа Брена и Јелена Карлеуша.

“Откако Брена се вратила од Малдиви, се видела со Поповиќ и им покажала слики и снимки од хотели, плажа и море... Сузана се одушевила, споменала дека и Карлеуша и покажала слики од Малдави, а потоа почнала да го убедува Сале да одат и тие. Тој и рекол дека работата не смее да трпи, и дека можат да патуваат во август, но му објасниле дека тоа не е сезона за на Малдиви, поради дождови, со што на крај се согласил.

Сузана се нервирала поради неговото здравје и му забележува што многу работи и често го советува да успори, особено што од минатата година е во пензија.

Изгледа лекцииите на Брена и Сузана вродиле плод, со што по неколку дена Саша ја изненадил сопругата кога и донел авионски карти и аранжмани за луксузен ризорт (место за одмор за рекреација, релаксација, забава за туристи) на Малдиви. И кажал дека тоа е подарок пред престојната годишнина на брак и дека била во право. Таму се неколку дена, ретко се јавуваат, само велат дека уживаат. Сузана е скромна жена и нејзе не и се битни Малдиви, повеќе и значи што успеала да го убеди и да одат заено на одмор во февруари, бидејќи за Сале сето тоа е мислена именка. Важна им е приватноста, па поради тоа Сузана не става слики на Инстаграм, кој летото и го отворила Карлеуша“, вели изворот.

Најчитани вести