Пејачката пред камери изнела возбудлива вистина!

Музичката ѕвезда Александра Пријовиќ присуствувала на МАЦ, а со нејзиниот стајлиг ги одушевила сите.

Пејачката разговарала со припадниците на седмата сила и открила досега непознати детали.

На прашањето дали ќе сними дует со Лепа Брена, се надоврзало уште нешто, учество на нејзиниот сопруг во некој од нејзините спотови во иднина.

– Филип се појавува во спотот, но тоа никој не го знае. Не се забележува дека тој е во спотот “Тестамент“ и “Место на зло*ин“. 

Како за потсетување, во спотот “Место на злочин“ се појавува непознат маж кој ја прогонува пејачката, па дури и ја дави.

Никој досега не знаел дека станува збор за Филип Живојиновиќ сопруг на Александра Пријовиќ.

Дали ќе дојде до соработка на Александра Пријовиќ и Лепа Брена дознајте од видеото

Најчитани вести