Морала да се помачи за да го врати природниот изглед.

Пејачката Сања Станковиќ неодамна посетила естетски хирудг и корегирала одредени работи на своето лице, за кои ги известила своите слебеници на социјалните мрежи. Како што истакнала, сакала да го врати својот природен и поубав изглед, поради кој морала оди под нож и со денови се појавувала со маска на лице.

На никого не му било јасно што точно корегирала Станија, а потоа нејзиниот доктор на Инстаграм обелоденил за какви корекции станува збор.

Имено, на Станија и ги извадиле масните прничиња од образите, а потоа и го тргнале силиконот од устата.

На Инстаграм на приватната клиника испливала куса снимка од интервенцијата која кренала голема прашина на социјалните мрежи и предизвикало многу коментари на сметка за изгледот на Сања.

Како што се шушка, Сања била презадоволна од првите резултати, а како ќе изгледа кога ќе помине постоперативниот период останува да се виде.

 

Најчитани вести