Еден ден пред нова година, министерството за одбрана предводено од Радмила Шеќеринска склучило јавна набавка со ЕДС на Кочо Анѓушев за купување струја за фантастични милион и 612 илјади евра!

Договорот е склучен на 10 јануари годинава.

 

Најчитани вести