Луѓето под дејство на алкохол прават поприлично чудни работи, така и овој Англичанец, кој направил глупост пред куп сведоци во градот Виган. Типов решил да ограби банка и тоа во сред ноќ. Грабнал испразнето метално буре од пиво и со него го скршил стаклото. „Генијалецот“ изненаден што банката нема аларм, мртов ладен влегол внатре, ама среќата не му траела долго - просторијата почнала да се исполнува со густ облак солзавец. 

Впрочем, погледнете. 

Најчитани вести