На Стража се преврте автомобил, до несреќата дошло поради врнежите од снег како и од негрижата на Јавното претпријатие за државни патишта, коешто треба да се погрижи за чистењето на снегот и да обезбеди нормална комуникација во сообраќајот на патиштата ширум земјата.

- Снегот ги изненади во јануари, стои во објавата на Фејсбук групата за локална самоуправа на ВМРО-ДПМНЕ.

Најчитани вести