Скандалозна аудио снимка од телефонски разговор со уценувачки и криминални активности кои ги прави кабинетот на министерот за земјоделелство, шумарство и водостопанство,  Трајан Димковски ќе објави „Економски Лидер” денес во 13:00 часот.

Најчитани вести