Со голема тага им соопштуваме на сите роднини и пријатели дека почина Дафинка Саздова.

Прекрасна мајка, прекрасен пријател, жена борец, најдобриот Претседател на ОК Центар на ВМРО-ДПМНЕ, координатор на советничка група на ВМРО-ДПМНЕ во Град Скопје.

Нека ти е лесна земјата, вечен незаборав и бол ќе бидеш Дафина

Најчитани вести