Овој човек на грбот  имал болна циста која му сметала во секојдневниот живот, па решил да оди на дерматолог.

Кога отишол во болница лекарите останале шокирани, па морале од неговиот грб да истискаат многу гној за на крај на грбот да му остане голема дупка.

Ова видео не се препорачува да го гледате ако имате слаб стомак. 

 

Најчитани вести