Раскинувањето на Емина Јаховиќ со Садетин Сарана ги наполни насловните страници на турските таблоиди, особено затоа што се појави информација дека самата пејачка изјавила дека „точно е дека се е веќе готово“.

Во продолжение се вели дека на милионерот му било многу тешко да се справи со новата ситуација и затоа заминал во Австрија.

Според локалните медиуми, тој таму се лекува од депресија, а на својот Инстаграм, во една од најновите фотографии, тој напиша:

„Нашите животи се исти како и околината во која се наоѓаме“.

„Садетин поголемиот дел од времето го поминува покрај езерото и покрај базенот. Тој ја посети истата клиника кога се разведе од сопругата“, изјави добро информиран извор за турските медиуми.

Најчитани вести