„Како со тортура, закани и рекет паднав во пајажината на Заеви“. Ова го опишува бизнисмен кој го даде своето сведштво за телевизија АЛФА.

Телевизијата најавува дека ова сведоштво ќе го обелодени утре, вторник, во 17:30 часот.

Најчитани вести