Едно момче открило како почнало да заработува големи пари, продавајќи си го телото. Тој својата приказна ја раскажал на Редит и открил како почнало се. 

„Се сеќавам на првиот пат. Ликот ме контактираше на страницата за состаноци за хомосексуалци. Имав само 17 години, иако пишуваше дека имам 18. Тој имаше 60 и кусур. Ми понуди 100 долари за да ме задоволи орално, но јас одбив“, вака ја почнува својата исповед. Место тоа побарал 150 долари и да му дозволи да гледа порно филм. Паднал договор. 

„Сега со 32 години размислувам што ли ми се случувало во главата... па тој лик можеше да ме убие, да ме силува, да ми ја одере кожата...“

Приказната не завршила тука. 

„Кога се запишав на колеџ наоѓав слични ликови. Стари, дебели, грди...Во најубаво сеќавање ми е еден лик кој ми плати само да лежам до него и да се галиме“, раскажало ова момче. 

Најчитани вести