Код истражуваше што се пронајде полицијата во домот на пратеничката Фросина Ременски осомничена во предметот Рекет. Како се нашле во нејзиниот дом доверливи документи од тајната полиција?

Судијата на претходна постапка на жалбата на Ременски за незаконит претрес одговори дека полицајците законски претресувале кај неа дома.

Најчитани вести