Пеачката отпатувала во Америка и видно расположена и со насмевла ги поминува деновите таму.

Марија Шерифовиќ отпатувала во Мајами, но не открила со кого таму престојува. Меѓутоа, она што е очигледно е дека ужива.

На својот Инстаграм редовно објавува фотографии и покажува колку и погодено времето кое го поминува во странство, па не ја симнува насмевката од лице.

“Без секирации, молам“, им порачала Марија, сепак наскори ќе мора да се врати во Србија.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SAMO BEZ SIKIRACIJE 🤪🤪🤪

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

Најчитани вести