По барање на Јосиф јавно ви го доставувам овој доказ од кој се гледа дека Извршител целиот негов месечен приход му го извршил, а не законскиот максимум од 1/3. Со ова свое животно загрозувачко дејство извршителот го прекршил Законот за извршување и го осудил на смрт Јосиф без основни средства за живот, храна и лекови.
Ве молам шерувајте го убиствениов список за да конечно стигне до Министерство за правда и Комора на извршители кои имаат законска обврска за покренување дисциплинска постапка, кривична постапка и постапка за одземање на извршителската гаранција и лиценца, стои во објавата на Фејсбук.

Во коментарите на објавата, граѓаните се жалат дека ова не е единствен случај

 

Најчитани вести