Од досегашната акција на МВР за сузбивање на нарко картелите по наредба на ОЈО за организиран криминал при СВР Скопје, тројца од петте уапсени вечерва се изведуваат пред судија на претходна постапка со барање за притвор: Јетон Кривањева, Африм Сулимани и Крамер Идризи.

За Оливер Петров и Орхан Барјами се распишана потерница, дознава Вечер.мк

Според неофицијалните информации со кои располага порталот Вечер, уапсените вечерва се: Африм Сулимани, Јетон Кривањева викан Жила, Крамер Идризи, Оливер Петров, Орхан Бајрами. 

На насловната слика, од лево кон десно се: Крамер Идризи, Орхан Бајрами, Јетон Кривањева, па Н.Н. лице, Африм Сулејмани, и Енсар Исени кој бил меѓу нападнатите викендов.

Најчитани вести