Skip to main content
x

2 Dec 2019 - 23:10
redakcija
Статија
Loading..

Јуниорскиот тим на Ајакс до 12 години ги освои насловните страници на светскиот печат со резултатот што го постигнаа во дуелот со врсниците од Мастрихт. Ги победија со 50:1!

За жал нема видео снимка од натпреварот да се види на што личи натпреварот. А Амин Бошуари постигнал 18 голови на натпреварот.

sportmedia.mk

Најчитани вести