Саша Поповиќ важи за еден од најголемите забавувачи на снимање на шоуто “Ѕвездите на Гранд“. Кога камерите се изгаснале, екипата на “Лутајуча камера“ го снимила во една необична ситуација.

Имено, иако не користи социјални мрежи, директорот на Гранд продукција од неодамна му станало навика да зема телефон од свои колеги и ги користи апликациите кои му го менуваат ликот и гласот.

За време на пауза на снимање на шоуто, Саша земал нечии телефон и глумејќи бесен, викал во екранот: - Марија рекла ако некој дојде после два часа, има веднаш да се врати дома, ја боли к*рац!

Најчитани вести