Не знаеме како е да се биде чувар кој поголемиот дел од времето го поминува гледајќи видео пренос од надзорни камери, но едно е сигурно: Интернетот би бил многу поздодевно место доколку не постоеја страници како Јутјуб со снимки од тие камери.

Во “океанот” од секакви видеа, често можат да се најдат и интересни снимки на кои е забележано нешто што дефинитивно не се гледа често.

Во продолжение, ќе видите токму такви примери:

 

Најчитани вести