Не им било судено

Синот на Шабан Шаулиќ Михајло ја раскинал веридбата со долгогодишната девојка Даниела Мандиќ.

Откажана е нивната свадба планирана за 25 јуни, а несудените младенци се разделиле во мир и без помпа.

Заедно донеле одлука да ја раскинат веридбата и одвоено да продолжат со својоите животи. Едноставно, меѓу нив дошло до несогласување но и различни карактери.

Се труделе сето тоа да го надминат, но едноставно не им одело.

Најчитани вести