Кавга меѓу повеќе луѓе што се претворила во тепачка предходела на вооружениот напад во хотелот Александар Палас во Скопје, тврдат добро информирани полициски извори.

Пред да започне пукањето од автоматско оружје меѓу двете групи дошло до вербален и физички судир по што едната група го напуштила хотелот.

Половина час по тепачката двајца вооружени со Калашњикови влегле во хотелот и почнале да пукаат по луѓето со кои предходно се степале.

Најчитани вести