Популарниот хрватски водител Тарик Филиповиќ во квизот Кој сака да биде милионер, јасно гласно и кусо се изјасни:

- Одговорот е точен, знам дека цел свет го прифати, но јас многу ги сакам Македонците и Македонија и за мене секогаш ќе биде Македонија, ете..

Најчитани вести