Вељко Ражнатовиќ се ожени со Богдана Родиќ на 24 ноември, а сега се појавија информации за прв пат тој имал интимен однос со девојка.

Синот на Цеца искрено зборуваше за своето прво сексуално искуство.

„Не беше убаво искуство, што беше уште трауматично. Имав 12-13 години, а таа имаше 16 години. Тоа се случи во машки тоалет, а јас и се јавив на мајка ми веднаш и реков: Мамо, се случи!“, изјави  Вељко Ражнатовиќ во една прилика во емисијата „Амиџи Шоу“.

За разлика од својот син, фолк дивата Цеца Ражнатовиќ откри пред неколку години дека ја изгубила  невиноста тек кога станала полнолетна, но не била многу воодушевена.

Најчитани вести