Неможела да премолчи Северина Којиќ го изгубила спорот против бившиот сопруг Милан Поповиќ, тој го добил старателството на нивниот син Александар, со што Северина ќе мора сега на Милан да му плаќа месечна алементација од 160 евра.

Оваа вест многумина ги шокирала, а по тој повод се огласила и Јелена Карлеуша, која и дала подршка на колешката Северина.

- Немам зборови! На кого да го предаде детето. Личност кој и не сакал да го виде детето првата година. Северина е добра, пожртвувана мајка, а во интерес на секое дете е да биде покрај мајката. Брука и срамота! На Северина и посакувам оваа ноќна мора да заврши, најмногу поради невиното дете – пишува во објавата на Карлеуша.

Најчитани вести