На свадбата на Вдељко и Богдана пееле многу колеги на Цеца, а меѓу нив бил и Радиша Трајковиќ Џани.

Џани повеќепати се фатил за микрофон и ги забавувал гостите, а на социјалните мрежи објавени се снимки на кои го китат со евра – најмала банкнота била 100 евра.

Џани потврдил дека добил огромен бакшиш на свадбата на синот на Цеца. Станува збор за сума од 10.000 евра.Меѓутоа дома си заминал со празни џепови

“Сите им ги дадов на музичарите, јас не земев ни евро. Ми беше битно домаќините и гостите да се задоволни. Полно ми е срцето, на младите им посакувам се најдобро, сега чекам и Анастасија да се омажи па да и пеам и нејзе“, рекол Џани.

Најчитани вести