Во серијата земјотреси кои ја зафатија Албанија во кои има десетици мртви и стотици повредени, стигна и убава вест од спасувачките тимови.

Имено мало бебе беше спасено со хеликпетер, а целата акција беше снимена и веднаш објавена на социјалните мрежи.

Погледнете ја успешната акција за спасување на бебето.

Најчитани вести