Анастасија се вратила во семејниот дом на Дедиње, после неколку месеци каде што живеела со дечкото Ѓорѓе Кулиќ.

Иако многумина помислиле дека раскинала со дечкото, тоа не е вистинската причина за враќање.

- Анастасија не се вратила дома, бидејќи таа не замина засекогаш, тоа би било малку преурането. Мојата куќа засекогаш е и нејзина куќа – изјавила Цеца и додала:

- Каде и да е Анастасија, на кој крај да е во свет, таа има своја куќа. Секако дека се врати кај мајкаи бидејќи никаде нема подобро – објаснила Цеца.

Најчитани вести